algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Els veïns de Son Sardina denuncien la voracitat especuladora de CaixaBank i la ineficàcia de l'Ajuntament de Palma

Un centenar de veïns de Son Sardina es varen manifestar aquest divendres vespre en favor de la continuïtat del Casal i de la Biblioteca. Continuïtat amenaçada per la voracitat de CaixaBank que pretén especular amb el local que ara acull els serveis municipals.

Alguns dels veïns es varen trobar prèviament a la concentració per elaborar pancartes que posteriorment varen exhibir i que aquests dies romandran penjades en balcons i punts estratègics del poble.

Xesc Alemany, dels Joves de Son Sardina va ser l'encarregat de llegir el manifest en el qual es demana que l'Ajuntament acceleri les negociacions amb el gegant bancari i que CaixaBank abandoni les amenaces de desnonament.

Totes les entitats de Son Sardina donen suport a la reivindicació i ja preparen més activitats per denunciar l'actitud prepotent de CaixaBank i la indolència i ineficàcia de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa dervers d'un any
CaixaBank trata a sus clientes como si fuesen apestados. Cerrando, cerrando y volviendo a cerrar .Y gente a la calle. Y todavía tienen los santos cojones de decir que no van a pagar el pasivo porque están forrados. Pero el dinero, tan pronto sube les sirve para aumentar las hipotecas a limites verdaderamente vergonzosos. Arruix
Valoració:3menosmas
Per manifest, fa dervers d'un any
Adjuntam el manifest llegit, per més informació:

Com tots i totes sabeu, dia 17 de novembre patírem una nova amenaça de desnonament contra el Casal i la Biblioteca per part de CaixaBank, la tercera d’ençà del 2019. Suposadament fa 3 anys que Participació Ciutadana negocia un lloguer amb el banc per mantenir el servei. Però la realitat és que ha iniciat dos concursos públics que no han anat enlloc: les negociacions han estat una pantomima i encara no tenim cap document que acrediti la continuïtat del Casal. Cada vegada més gent pensam que ni CaixaBank ni Cort no volen tancar un acord; uns, per alimentar l’especulació; altres, perquè ja els hi va bé mantenir la infraestructura sense gastar un duro.

Al poble no renunciarem a aquests espais vitals per la reproducció de les xarxes associatives, polítiques, culturals i d’oci locals. Per això, exigim:

1) Que se’ns asseguri oficialment i per escrit la continuïtat del Casal i de la Biblioteca. D’una banda, l’Ajuntament ha de prioritzar un acord amb el banc que asseguri el servei. De l’altra, CaixaBank ha de deixar d’amenaçar amb el desnonament.

2) Un Casal i una Biblioteca realment públics, de propietat municipal. No només perquè l’actual local és insalubre, ple de goteres, sinó perquè és l’única manera de blindar el servei. L’acord de lloguer ha de ser provisional; en cas contrari, Cort fomentarà els interessos especuladors del banc, com fins ara.

Farts del menyspreu institucional i de les pressions de CaixaBank i Living Center, encetam un nou cicle de lluita.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente