algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El batle de Palma expressa suport a La Salle i a la professora perseguida

206997

El batle de Palma, José Hila, ha publicat aquest dilluns al seu compte de Twitter un missatge on expressa suport «com a batle» a La Salle Palma i a la professora assetjada per l'extrema dreta.

«Tot el meu suport com a batle a La Salle Palma i a la professora, mereixen tot el nostre respecte. Condemna ferma dels extremismes que només duen a la confrontació i a la persecució», ha remarcat Hila.

A més, el batle ha apuntat que Palma és «una ciutat orgullosa de ser oberta i plural» i que «els radicals no aconseguiran canviar-ho».

De manera semblant es va expressar la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui va considerar «intolerables» els atacs i amenaces a la professora de La Salle de Palma.

«Els centres són els que marquen les regles de convivència a les aules i els nostres docents han de ser respectats, i la seva tasca, protegida. I el que és intolerable és que se'ls ataqui i amenaci. Tot el nostre suport a la professora de La Salle Palma assetjada per la ultradreta», va dir a Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un i oli, fa dervers d'un any
Las galerías de la plaza Mayor, la misma cuesta del teatro, así como el antiguo hotel Terminus, dan testimonio, entre un millón de cosas, del paso de este Ayuntamiento por la ciudad.
Un i oli.
Valoració:-1menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any
El que faltaba. Permanece poco menos que ausente durante todo el año y ahora (elecciones a la vista), sale cuando no era necesario.
Valoració:-5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Jose Hila, sols paraules? No podeu fer alguna cosa mes?
Encapçalà una denúncia pública? O tot plegat es demanar massa...
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente