cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

[VÍDEO] Usuaris denuncien que el servei de Taxi a Palma és insuficient

Amb la tornada a la normalitat, han tornat a Palma tots els problemes associats a la massificació, especialment durant els mesos d'estius, provocada per les onades de turistes que arriben a Mallorca.

Aquestes darreres setmanes hem pogut veure, a través de les xarxes socials, com diversos usuaris es queixaven de la manca del servei de taxis a Ciutat. El servei es troba totalment col·lapsat i és insuficient. Els taxistes es troben totalment desbordats i el transport públic d'arreu de Mallorca és insuficient pel volum d'usuaris demandants que hi ha durant els mesos d'estiu.

A més, l'influencer Àngel Aguiló, a través del seu compte de Twitter, va compartir una conversa en la qual un usuari li demanà que fes d'altaveu per denunciar el problema.

Aquest usuari criticava l'actitud d'uns quants taxistes que «discriminaven els ciutadans» i abans d'oferir el servei, demanaven a quin lloc l'havien de dur i llavors decidir si els sortia rendible o no agafar aquella carrera o una altra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
Les llicències de taxi, són una concessió administrativa dels Ajuntaments i el que no es admissible, es que les concessions siguin a perpetuïtat i amb la possibilitat que siguin acaparades per empresaris sense escrúpols, que cerquen contractar conductors a canvi de condicions laborals indignes. L'objectiu ha de ser: una llicència per conductor i combatre l'acumulació de llicències.
Valoració:0menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
El que és deficient és la gairebé nul·la alternativa al taxi.
Valoració:3menosmas
Per t, fa dervers d'un any
servei deficient,molt deficient.Son una màfia,talment tants d,altres col.lectius publics/privats,AMB FORÇA,per condicionar n,els polítics...
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente