algo de nubes
  • Màx: 19.65°
  • Mín: 12.82°
19°

ARCA regala el llibre 'Pere Garau. Un barri amb història' a la biblioteca Encarnació Viñas

202139

ARCA ha fet entrega d'un exemplar del llibre editat per l'entitat l'any 2010, 'Pere Garau. Un barri amb història', a la biblioteca acabada d'inaugurar al barri de Pere Garau.

La bibliotecària, Lluïsa Calafat, ha rebut el llibre amb il·lusió, ja que el coneixia i el troba de gran utilitat especialment per el barri protagonista, on està ubicada la nova biblioteca.

Aquesta biblioteca és producte d'una demanda social reiterada al barri més poblat de Palma. És un local petit, que per ara gaudeix de gran.

ARCA, al llibre que ara regala a la biblioteca, va posar en valor els elements històrics i culturals de la barriada que reivindiquen mantenir i millorar. Les autores són Concha Gallego i Àngels Fermoselle.

El nom, fulletons i punt de llibre

A proposta de Flipau amb Pere Garau i ARCA, la biblioteca rep el nom d'Encarnació Viñas i, de fet, amb bon criteri, el seu emblema dels fulletons i punt de llibre, és l'escultura que, a proposta d'ARCA es va posar a una petita placeta del carrer Torcuato Luca de Tena.

L'esmentada escultura és obra de l'escultor Jeroni Bosch.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
He sentit a dir que ja tenen a la impremta i a punt de publicar, "Un monument feixista amb història". Estic impacient per anar a la presentació, adquirir el llibre i que n’Àngels Fermoselle, m’hi signi una dedicatòria.
Valoració:0menosmas
Per Què té de dolent, el nom de Els Hostalets?, fa dervers d'un any
Ara veim que ARCA no sap que el nom de la barriada des-de que existeix és "Els Hostalets". I probablement tampoc sap perque se diu així
No sé que se deu haver fet, d"aquella gent tan culta i tan agradosa que col.laborava fent activitats sobre Història i Patrimoni ja fa temos. Perque darrerament pareix només serveixen per defensar nyarros feixistes.
Valoració:8menosmas
Per Vull saber, fa dervers d'un any
No sé què és pitjor, pel meu organisme, els efectes d'aquesta calor, o la indigestió que em provoca la Fermoselle! 🤦‍♀️
Sa Feixina SÍ que es tomba!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente