algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Les obres de millora del Parc de la Mar es faran aquest estiu, a partir d'aquest dilluns

201737

Les obres de millora del Parc de la Mar, un projecte que compta amb un pressupost de 844.403 euros, començaran aquest dilluns, 11 de juliol, i durant el matí es tallarà de manera puntual el carril dret de l'Avinguda Gabriel Roca a l'alçada de la rampa del Parc de la Mar, per facilitar l'entrada de materials.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, aquest dilluns, dia 11 de juliol, s'iniciaran les obres de remodelació del Parc de la Mar, que varen ser adjudicades a l'empresa Melchor Mascaró per un import de 844.403 euros.

Per a facilitar l'entrada de material d'obra, durant el matí d'aquest dilluns es tallarà de manera puntual el carril dret de l'avinguda Gabriel Roca a l'altura de la rampa de baixada al Parc de la Mar. A més, durant aquests primers dies es tancarà el perímetre de l'obra amb tanques i es trauran una dotzena d'arbres situats en aquest àmbit i que s'ha detectat que estan en mal estat. Aquests exemplars seran substituïts per uns nous una vegada una vegada hagi conclòs la intervenció.

L'obra es realitzarà per sectors i la previsió és iniciar durant aquests mesos la part situada més al costat de la rampa. Aquestes obres, que tendran una durada de cinc mesos permetran renovar 3.900 metres quadrats de paviment del parc amb una rajola prefabricada que harmonitza amb els colors d'aquest espai. Així mateix es renovaran 240 metres lineals de barana de rampa, pont i escales, 280 metres lineals de cantil i es repararan 73 metres lineals del voral que delimita el llac.

En la fase finals es plantaran els arbres, protegint-los de la salinitat mitjançant dipòsits enterrats de fibra. Així mateix, s'ha previst també renovar fonts, papereres i bancs --recuperant el banc del projecte original model 'catalano'-- i es realitzaran millores per a l'accessibilitat. A més, es renovarà la il·luminació general amb noves lluminàries tipus Led fotovoltaiques i lineals en el sòl per a la il·luminació del mural de Miró.

El Parc de la Mar té una superfície de 91.356 metres quadrats que inclou un total de 25.320 metres quadrats de llac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.