nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La societat mallorquina respon unànimement contra les declaracions deplorables de l'organitzadora de l'Orgull

Kristin Hansen, presidenta d'Ella Global Community, es va cobrir de glòria en la presentació de la Pride Week de Palma amb unes declaracions totalment reprovables.

Després d'assegurar que fa 18 anys que viu a Mallorca, però sense parlar ni un poc el català, va remarcar que l'objectiu d'aquesta celebració és atreure «el turista LGTBI, que gasta molt més». I va afegir frases com «pots fer-te un petó a la plaça de Cort. Això cal rendibilitzar-ho» o «aquestes persones després venen aquí i compren pisos». Així, va corroborar la denúncia feta per l'associació LGTBI de les Illes Balears, Ben Amics, en què acusaven la regidora Sonia Vivas de mercantilitzar l'Orgull.

No satisfeta amb aquestes declaracions, Hansen va demostrar tenir un desconeixement absolut de la societat mallorquina i va fer públiques aquest ignominiós discurs des de l'Ajuntament de Palma: «Vendrà gent del camp que mai ha vist una lesbiana i diran: 'Mira! Una lesbiana és com qualsevol altra persona'. És important perquè quan vas 15 km dins l'illa ja hi ha una altra mentalitat».

Evidentment, la societat mallorquina, com també des de l'àmbit polític, ha respost unànimement a aquestes greus declaracions:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Otra que ens veu i tracta com indígenes!, fa dervers d'un any
Otra que ens veu i tracta com indígenes!
Valoració:2menosmas
Per indignat, fa dervers d'un any
@I tant
"ese mundo" que tu anomenes és la societat on vius. Format per persones que el que volen és rebre el respecte per part de tots aquells que com tu es refereixen a "ese mundo". Perquè tots vivim al mateix món i tots mereixem el mateixos drets independentment de la orientació sexual de la persona.
Veure el moviment LGTBI com "ese mundo" és no entendre el món en que vivim.
Valoració:2menosmas
Per I no calla mai, fa dervers d'un any
I tant, que formes part de la societat mallorquina: la societat és el cavall i tu la mosca collonera. "Por lo tanto, no tengo que responder de nada". Per lo tant, ets un irresponsable.
Valoració:5menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
"La sociedad mallorquina...". ¡Ostras, Pedrín!. La sociedad mallorquina.
Servidor, forma parte de dicha sociedad y ese mundo no me interesa en absoluto. Por lo tanto, no tengo que responder de nada.
Valoració:-8menosmas
Per Mediocres al poder, fa dervers d'un any
Espabila, Hila, que els mallorquins aguantem moltes coses, però el que no soportam es la VULGARITAT.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente