nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Son Sardina celebrarà un referèndum per plantejar independitzar-se de Palma

Son Sardina continua la seva lluita i convocarà un referèndum per demanar l'opinió dels veïnats sobre la possibilitat d'independitzar-se municipalment de Palma. De fet, hi haurà dues consultes i la primera, que se celebrarà divendres dia 17 de juny a les 19.15 hores, tractarà sobre el desenvolupament urbanístic del barri.

'Es Referèndum', convocat per l'Associació de Veïns de Son Sardina i la plataforma Salvem Son Sardina demanarà als veïnats sobre quin nivell de creixement urbanístic estan disposats a acceptar. Començarà amb un debat i després els veïns hauran de triar entre l'acceptació del Pla General i la urbanització prevista de 400 habitatges, un creixement màxim del 5% o un desenvolupament zero.

En aquesta consulta podran participar-hi persones de Son Sardina o sa Garriga de més de 16 anys i no és necessari que estiguin empadronats. Cal deixar clar que els resultats no seran vinculants, però des de Salvem Son Sardina ho veuen com una forma de pressionar l'Ajuntament perquè tengui en compte les seves reivindicacions. Després d'aquest primer referèndum es realitzarà una altra consulta popular, més endavant, sobre la possibilitat d'independitzar-se de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.