algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Dissabte se celebra la 38a edició de la Ratapinyada a Palma

198615

Dissabte, 30 d'abril, tendrà lloc al recinte de l'Escorxador la 38a edició de la Ratapinyada, una iniciativa juvenil organitzada pel servei DINAMO, que depèn de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma.

Després de dos anys fent-la en línia, per mor de les restriccions sanitàries de la pandèmia de la Covid-19, enguany serà presencial. El seu fil conductor serà el món del joc (Ratagamer) i està dirigit als joves de la ciutat entre 14 i 30 anys.

De 10.30 a 13.30 h hi ha un extens programa d'activitats elaborat gràcies a la col·laboració de joves i entitats juvenils. En total s'hi ha implicat en l'organització 26 joves, 3 entitats juvenils (Associació Balear d'Altes capacitats ABSAC, associació Rondalles, Associació Isla Fronteriza), 5 comerços locals i els següents serveis municipals: Servei intervenció comunitària Nord, Palmajove (Sexconsulta) i amb la col·laboració especial d'Espais Joves.

El programa d'activitats arreplega propostes que inclouen una vintena de jocs dinamitzats. A més, comptaran amb el suport de comerços locals que oferiran obsequis que seran sortejats entre totes les persones que hi participin en un mínim d'activitats.

La participació en la Ratapinyada és gratuïta, tot i que cal inscriure's prèviament en el formulari que hi ha a la web del servei Dinamo, ja que les places són limitades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.