cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' lamenta la «improvisació» de l'Ajuntament per canviar la circulació a la plaça de les Columnes

La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', integrada pel moviment 'Flipau amb Pere Garau', ARCA i associació de comerciants del Mercat de Pere Garau, ha lamentat que l'Ajuntament de Palma segueixi instal·lat en «la improvisació» i ha considerat un «absurd» i «perillós» canvi de circulació de la plaça de les Columnes.

Segons ha informat 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' en nota de premsa, aquest dilluns, l'Ajuntament de Palma anunciava l'obertura de plaça Columnes cap al carrer Uetam, materialitzant el doble sentit en una part de la calçada, i aquest dimarts, no obstant això, l'ajorna amb l'«excusa» de la poca pluja de la setmana passada.

En aquest sentit, la campanya integrada pel moviment 'Flipau amb Pere Garau', ARCA i l'associació de comerciants del Mercat de Pere Garau, ha recordat que el projecte de Nuredduna va ser aprovat el mes de gener 2021 «sense estudi de mobilitat».

«Estaria bé que haguessin atès la nostra petició i al sentit comú i que mantenguessin el trànsit circular, tal com va ser concebuda la plaça», ha assenyalat així mateix.

No obstant això, ha lamentat, «no atendran, perquè no escolten la ciutadania». «Tard o prest es consumarà la divisió en dues de la plaça de les Columnes col·locant tot el trànsit en un dels seus costats i desequilibrant la mobilitat de Pere Garau, el barri més poblat de Palma», ha criticat.

Per als qui integren la campanya, «la plaça de les Columnes perd la seva harmonia i el seu caràcter» amb les actuacions que duu a terme l'Ajuntament. A més, ha continuat, «els vianants, amb la pèrdua de dos passos de zebra, i els ciclistes redueixen la seva seguretat en el trànsit per la zona».

«Actuacions injustes»

Finalment, 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' ha apuntat que es tracta d'una actuació «injusta» per part de l'Ajuntament de Palma.

I és que, ha acusat el Consistori palmesà d'utilitzar de manera «injusta» conceptes «lloables» com a mobilitat sostenible, ecologisme o pacificació del trànsit. Tot, ha sentenciat, «per a beneficiar uns pocs i perjudicar la qualitat de vida de la resta del barri».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 2 anys
Pues no se les vota y santas pascuas. Y que venga (ojalá), otro que se limite a dejar las cosas como estaban, por lo menos en la plaza. Ya que han jodido Nuredduna, que dejen a la plaza tranquila.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente