algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Els veïns de Son Sardina fan pinya per salvar el poble

Aquest dijous s'ha fet una nova concentració de la plataforma cívica Salvem Son Sardina, durant la qual hi ha hagut intervencions de Miquel Àngel Vidal i Margalida Moll, que han explicat els avenços de les negociacions amb l'Ajuntament de Palma.

A la trobada també hi ha participat el GOB, que ha recollit signatures per l'ILP 'Avui per demà' i el seu president, Amadeu Corbera, ha mostrat el suport de l'entitat amb els veïns de Son Sardina.

La plataforma cívica denuncia l’especulació immobiliària i la destrucció mediambiental que, maquillades de lluita contra el canvi climàtic i construcció d’habitatge social, promou el Pla General de l’Ajuntament.

El Pla General inclou la construcció de blocs de pisos de més de tres altures, aparcaments de 900 places i equipaments universitaris...

A Son Sardina es considera que el despropòsit urbanístic és només la punta de l’iceberg d’una legislatura marcada per promeses incomplides com la reforma del carrer Pere Sans Garau...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan antoni alarcon ripoll, fa mes de 2 anys
el perill mes gran a son sardina sirie fer cas a la frase :Divide y venceras
Valoració:0menosmas
Per sardinera, fa mes de 2 anys
Esper que l'Ajuntament escolti les seves demandes, sinó la cosa serà molt grossa.
Valoració:2menosmas
Per solidaridad, fa mes de 2 anys
Hay que marcar territorio para que nadie ose molestarnos lo más mínimo. Como los que "defienden" la Casa del Pueblo cuando hace cien años que no existe.
Nadie quiere antenas gigantes cerca de sus propias narices, pero todos llevamos el cacharrito en el bolsillo, incluso en la mano caminando con él. Ejemplo, sobre tantos y tantos.
Solidaridad se llaman estas cosas.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente