algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

L'associació Palma XXI organitza una jornada sobre gestió i aprofitament de l'aigua

196519

Amb motiu del Dia mundial de l'Aigua i el bicentenari de la Comunitat de Regants de sa Síquia d'en Baster, l'associació Palma XXI ha organitzat «un programa d'activitats per conèixer com és i ha estat la gestió i l'aprofitament de l'aigua a Palma i posar en valor el patrimoni cultural i històric relacionat amb els recursos hídrics». Les jornades seran els dies 22 i 23 de març, a l'Estudi General Lul·lià i al Monestir de la Real, respectivament.

Aquest dimarts, Dia mundial de l'Aigua, començarà la jornada amb una visita oberta a l'exposició fotogràfica de s'Horta de dalt, a les 18.30 h. I a les 19 h hi haurà una taula rodona sobre 'Gestió i aprofitament de l'aigua: patrimoni cultural i històric de Palma', a càrrec del regidor de Medi Ambient i president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, l'hidròleg i ex-cap del Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics, Alfredo Barón, i el president de la Comunitat de Regants de sa Síquia d'en Baster, Antoni Aguiló; la xerrada serà moderada per la presidenta de l'associació Palma XXI, Lluïsa Dubon.

L'endemà, dia que se celebra el bicentenari de la Comunitat de Regants de sa Síquia d'en Baster, es repetirà la visita a l'exposició, a les 18.30 h. L'acte principal començarà a les 19 h i serà una altra taula rodona sobre el mateix tema que el dia anterior, però amb la participació del director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, Fernando Fernández, el catedràtic d'Ecologia, Gabriel Moyà, i el doctor en Física i delegat a les Balears d'AEMET fins al 2012, Agustí Jansà; aquesta, serà moderada per Aguiló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.