algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

CUP-Crida per Palma: «Avui és un dia molt important pel projecte de la Unitat Popular de Ciutat»

Laura Dorado i Sara Barceló han presentat aquest dissabte la confluència entre les dues entitats sobiranistes de referència a Palma. CUP-Crida per Palma és la nova marca triada per la unió de les dues formacions.

Així, les portaveus d'ambdues forces polítiques han donat tots els detalls de la confluència en una breu compareixença. Acompanyades de més d'una desena de persones, han certificat l'acord de la fusió i la voluntat de concórrer als propers comicis locals de Ciutat.

Sara Barceló ha recordat que «la CUP ja havia donat suport a la Crida durant les passades eleccions municipals, però aquesta passa va més enllà». Dorado s'ha mostrat molt positiva amb la fusió, però ha remarcat que «encara falten agents i persones a incorporar al projecte», i que «molta gent reclama un canvi real, amb polítiques de ruptura, no de pedaços».

Amb l'horitzó posat en «una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures», ambdues portaveus han coincidit en assenyalar la importància de les trobades municipalistes que se celebraran el proper dissabte 19 de març a Montuïri. Sobre aquestes han detallat que reuniran a persones d'arreu de Mallorca per debatre sobre polítiques feministes, ecologistes, de justícia social i sobirania a escala local.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Res a fer, fa mes de 2 anys
Amb aquestes dues al capdavant no farem res.
Esperem que referents intel-lectuals com en Manel, Sastre, Balutxo, Nyegos o Palou facin una passa endavant i agafin les regnes d’aquest projecte tan engrescador.
Valoració:-2menosmas
Per Fan, fa mes de 2 anys
En Manel casi no es veu a la foto. Si començau per fer-vos el boicot entre vosaltres malament anam.
Manel for president!
Valoració:0menosmas
Per no coment, fa mes de 2 anys
Una foto val mès que mil paraules. A la vista, tot comentari sobra.
Valoració:0menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys
Esperem que tenguin en compte que hi ha simpatitzants que discrepen radicalment del seu pseudollenguatge inclusiu, i que no facin impossible que els votin per això.
Valoració:0menosmas
Per Romàs, fa mes de 2 anys
Bon Jesús del Cel i de la Terra i del treball dels homes!
Només faltava sa CUP!
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente