muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Palma posa en marxa el Servei d'Assessorament a Entitats

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de l'àrea de participació ciutadana, Clàudia Costa, han presentat el Servei d'Assessorament a Entitats que la seva àrea ha posat en marxa a tres casals de barri de ciutat: Santa Catalina, s'Escorxador i Son Gotleu.

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'informar i orientar les entitats ciutadanes de Palma, de tota classe, per tal de promoure i enfortir el teixit associatiu.

Segons ha explicat el regidor és «important fer arribar els recursos i serveis de l'Ajuntament a l'àmbit de l'associacionisme. Tenim en compte les peculiaritats i inquietuds de les entitats. Des de l'àrea apostam per l'enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a toca classe d'entitats».

Aquest nou servei, que atendrà en horari de matí i horabaixa als casals de Santa Catalina, s’Escorxador i Son Gotleu, oferirà suport específic relacionat amb l'administració electrónica i, entre d’altres aspectes, permetrà a les entitats:

- Rebre informació sobre quines passes fer per la realització dels tràmits i quines són les administracions implicades en cada una d'elles.
- Fer ús dels ordinadors d'autoconsulta per a poder realitzar els tràmits directament als casals, comptant amb el suport del personal responsable del servei.

- Descarregar o actualitzar el certificat electrònic i la firma electrònica.

Jarabo ha assenyalat que l'administració digital «suposa dificultats a bona part de les entitats, que s'han d'adaptar a aquesta nova manera de relacionar-se amb les administracions públiques». És per això, ha puntualitzat el regidor, que «pensam que s'ha d'incloure el suport municipal al servei que prestam a les entitats veïnals per a afavorir així la cohesió social i la dinamització dels barris».

Per a accedir a aquest servei cal sol·licitar cita enviant un correu electrònic al casal de barri al qual es vulgui acudir. Una vegada rebuda la sol·licitud, des del casal de barri es posaran en contacte amb l'entitat per acordar la cita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.