cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El Frente Obrero Mallorca ataca el Centre Flassaders, seu de la Regidoria de Feminisme, amb cartells masclistes

El Centre Flassaders, seu de la Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, ha aparegut aquest dimarts, 8M, coberta de cartells masclistes.

Els cartells són del Frente Obrero Mallorca, grupuscle espanyolista, lgtbifòbic i antifeminista que ha reivindicat l'atac amb una nota de premsa. Els pamflets fan referència a diferents polítiques com la ministra espanyola de Treball, Yolanda Díaz; la batlessa de Barcelona, Ada Colau, i la ministra espanyola d'Igualtat, Irene Montero.

Entre les dones a les quals se'ls fa referència, també trobam Samantha Hudson, a qui ja varen atacar en una altra ocasió; i la reina d'Espanya, Letizia Ortiz. Les posen totes dins un mateix sac i remarquen que el feminisme «no representa la dona obrera».

No és la primera vegada que l'organització comunista es posiciona contra el feminisme i contra la ministra Irene Montero, ja que aquesta, juntament amb Mónica Oltra, ja varen patir un escarni per part seva. A més, l'any passat en aquesta data vàrem poder veure cartells semblants a Palma i fins i tot posicionaments contra la Llei Trans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això és un desastre, fa mes de 2 anys
Fins i tot ens diuen animals i els ho consenten i publiquen, a aquests fatxes violents.


Valoració:0menosmas
Per humo, fa mes de 2 anys
¿De qué estas hablando José Miguel?´
Tú eres el que hace solo dos días estaba largando en U. HORA, pero diciendo lo contrario a como lo haces ahora y totalmente en CASTELLANO. Faltas de ortografía incluidas. Como ahora en catalán.
Otra pieza reconvertida y ganada para la "causa".
Tú eres el que insultaba a todo aquel que pensara diferente. Cualquiera tenía masl pes cap i no son crosteras.
Has huido de U. HORA ya que debes identificarte y como, de valentía no andas sobrado, ya no apareces.
Cállate y no presumas de lo que careces.
Ten dignidad, vendedor de humo.
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Ay, jose miguel, qué animalico eres… 😂😂
Valoració:-7menosmas
Per Elque fa és indecent, fa mes de 2 anys
S'ha posat el nom de la regidora d'Assumptes Socials de l'ajuntament de Palma, perö és segur qie aquesta política no ha escrit això.
Aquesta merd@ té el segell del fatxa impertinent i maleducat que ve aquí a molestar que signa com Mallorquin, Emigrante i un parell de noms més.
Aquesta gent son una vertadera xacra, però els amos ho volen així.
Valoració:9menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
En realitat Nofret no en tenen cap, i si aquesta Sonia Vivas es la regidora del Ajuntament de Palma i clama aquest "vivan el trabucadets i un tant extrema dreta" conve que ho dimiteixi, o si l'hi han usurpat el nom vagi a idenucii a la Policia. Ja està be de animalades, deixant apart que els espanyolistes que no respecten les altres llengues, mentre detroçen parlant, perque ni la seva saben escriure amb una correcció d'un nin de secundaria, no recorden que duen mes de 300 anys intentant acabar amb la nostra llengua propia i oficial i van de fracàs en fracàs i penagnt amb ses banyes per sa peret. El problema es que son inapaços d'aprendre.
Valoració:8menosmas
Per Vàndals a la presó. Els d'extrema dreta també, fa mes de 2 anys
Perquè se diuen Frente Obrero, si està compost per una gent que no ha treballat en la seva vida, ni vestits amb granota ni tampoc amb coll blanc?
I com així, la policia no els detén, però en canvi detenen a la gent que nomes opina a les xarxes socials?
La veritat és que aquests feixistes disruptius ja comencen a fer massa oi.

Valoració:13menosmas
Per Francesc, fa mes de 2 anys
Quin intent de criminalitzar més pobre. Exactament on hi ha el masclisme en criticar l'oportunisme i la demagògia que s'emplea amb el feminisme? No ser feminista és intrínsecament ser masclista? Tan sols amb quatre paràgrafs -els quals denoten la vostra desinformació envers el Frente Obrero- es veu la vostra essència com a diari, i no és precisament la d'informar.
Valoració:-9menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
A la llengua l'hi podem fer dir el que vulguem, però aquest grup conservador de les essències tradicionals masclistes i puritanes, de front obrer i de comunistes en tenen molt poques coses.
Valoració:15menosmas
Per Sonia Vivas, fa mes de 2 anys
¡¡¡¡VIVA EL FRENTE OBRERO!!!!
Valoració:-24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente