algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Dissabte se celebra a Palma la XXIV edició de la Trobada de Gegants

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de l’àrea, Clàudia Costa, han presentat la XXIV Trobada de Gegants de Palma que es farà el pròxim dissabte 5 de març.

Aquest esdeveniment, que tradicionalment es feia el mes de setembre, no s'havia pogut celebrar fins ara per mor de la situació sanitària de la Covid-19 i de les restriccions. La darrera vegada que es va fer va ser el mes de setembre de 2019.

L'objectiu és recuperar l'itinerari tradicional de la trobada, intentant sempre respectar les distàncies de seguretat i fent ús de la màscara quan pertoqui.

Entre les novetats, enguany participaran a la trobada la Família Tambedou, una agrupació cultural de titelles gegants d'origen africà que els acompanyarà amb els seus balls durant tot el recorregut.

En total hi participaren 14 colles amb prop de 250 persones entre les quals trobam les colles de Calvià, Manacor, Consell, Campos, Lloret de Vistaalegre, Santa Maria, Alcúdia, Mancor de la Vall, Santa Margalida, Societat i Costums de Campos, Son Rapinya, Gegants i Capgrossos de l’Assumpció, així com els gegants i capgrossos de la sala.

Les activitats començaran a les 9 hores amb la plantada de gegants i titelles al carrer de Palau Reial. A les 10.45 es farà un ball de gegants i titelles. Està previst que a les 11.30 surtin de la plaça de Cort fins a la plaça Major on es farà de nou una plantada. A les 12  hores es dirigiran a la plaça d'Espanya. Una hora més tard, a les 13, es farà un ball de gegants i titelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.