muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Torna la celebració de l'Any Nou Xinès a Pere Garau el primer de febrer

194005

Des del 2016 l'Associació de Xinesos de les Balears (ACHINIB) organitza la festivitat de l'Any Nou Xinès a la plaça de Pere Garau de Palma per a donar a conèixer la cultura popular xinesa, i també per a reivindicar que la societat palmesana és diversa.

Aquesta tradició ja es va veure afectada per la pandèmia de la Covid-19 l'any passat i no es va poder celebrar. No obstant això, enguany, per a mantenir l'esperit d'aquesta celebració i no deixar passar l'oportunitat d'estendre la mà als veïns de Palma, tots els doblers que es recaptin als més de 50 comerços xinesos de la barriada de Pere Garau es destinaran a la Fundació Monti-Sion Solidària (FMS), una entitat sense ànim de lucre que atén persones en situació de vulnerabilitat social.

Amb la mirada posada en el proper any, ACHINIB ja prepara l'Any Nou Xinès i entre exhibir els dracs Pep i Montse, penjar els tradicionals fanalets vermells al voltant de la plaça, també s'implementarà la sostenibilitat com a eix principal a l'hora de dissenyar l'esdeveniment que tant agrada als palmesans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alerta!, fa mes de 2 anys
La CH, en català, sona K; per tant, Associació de Xinesos de les Balears: ASXINIB.
Valoració:0menosmas
Per Carlota, fa mes de 2 anys
Que tant agrada als palmesans? D'on us heu tret aquesta afirmació? Ni tan sols sabia que a Palma es fessin actes amb motiu de l'any nou xinès.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente