nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

ARCA valora positivament que Cort estigui retirant les pintades vandàliques de la Costa del Teatre

ARCA ha valorat positivament aquest dissabte que l'Ajuntament de Palma estigui retirant les pintades vandàliques de la Costa del Teatre. L'entitat ha animat a fer que «s'avanci sense pausa en la retirada del vandalisme de pintades que assola la ciutat».

Segons ARCA, fa massa anys que «la brutor i la invasió del mal gust del vandalisme de les pintades s'havia apropiat de la ciutat, agredint els espais públics i privats».

L'entitat ha recordat que algunes de les pintades que aquests dies es retiren daten de 2017, és a dir, «hem suportat durant més de quatre anys una agressió paisatgística que no es pot consentir». «Queden centenars de pintades per retirar», ha emfatitzat ARCA.

L'entitat, finalment, ha demanat que «les casetes de la Costa, que són de propietat municipal, recuperin la vida comercial de la mà dels productes artesans locals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

TSF:
Totalment d'acord amb vosté.

Valoració:2menosmas
Per TSF, fa mes de 2 anys

Jo també valoro positivament que llevin les pintades, però també m'agradaria que llevessin d'una vegada les casetes abandonades per a donar mes amplitud a l'escalinata i fer una restauració general on s'inclogués una petita escala mecànica perquè la gent gran com jo poguéssim pujar i baixar amb facilitat i ses botigues d'artesania posar-les a ses galeries que ara estan buides, encara que suposo que no tothom pensarà el mateix que jo

Valoració:2menosmas
Per pur, fa mes de 2 anys

Pintada feta pintada esborrada
Palma fa oi i l'Ajuntament actua com una tortuga.

Valoració:2menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Bien está que se haga, pero no va a servir para nada. Al tiempo.
Hay que tomar medidas a nivel autonómico. Medidas muy duras y sin contemplaciones. Incluso años de cárcel. Y control sobre los vendedores, y que comprar todo lo que ensucia (rotuladores gordos, botes de pintura etc.) sea solo para profesionales.

Valoració:0menosmas
Per Prudenci, fa mes de 2 anys

Així està tota Palma, i tot per no perseguir els grafiters, tant aquells que ho fan simplement per embrutar, com aquells que marquen territori, com aquells que es pensen que són artistes. Els vàndals, en aquest cas, no hi tenen cap culpa.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente