muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

La representació de 'L'Adoració dels Tres Reis d'Orient' tanca la programació de Nadal a Palma

Palma ha conclòs aquest dijous la seva programació nadalenca amb la representació a Ses Voltes, de 'L'Adoració dels Tres Reis d'Orient', de Llorenç Moyà.

Els actors, personalitats conegudes i ciutadans anònims, han enriquit l'obra amb les seves 'botifarres' i li han donat un toc d'actualitat, sempre en clau d'humor.

El tinent de batle i regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha destacat que la representació s'ha convertit en «un clàssic de la ciutat».

Noguera també ha ressaltat el treball constant de la companyia Taula Rodona i dels seus directors, Bernat Pujol i Mateu Fiol, així com el suport de la societat civil per a encarnar els papers de l'obra.

«És una bona mostra de com la bona literatura, en aquest cas un text del poeta i dramaturg Llorenç Moyà, pot arribar a tothom», ha afegit.

Quant al repartiment d'enguany, el baríton i professor de Matemàtiques de la IES Guillem Sagrera, Miquel Company, ha donat vida al rei Herodes; l'actor Josep Orfila ha estat el Mestre de Cerimònies; la integrant del Grup Municipal del PSOE a l'Ajuntament de Palma, Petra Ballester, ha interpretat al Majordom; l'historiador de l'art Joan Contestí ha estat el Secretari; el director general de Promoció i Difusió Cultural de l'Ajuntament de Palma, Marcos Augusto, ha fet de General; l'expresident del Col·legi de Metges de les Balears i cap de servei de Traumatologia de l'Hospital d'Inca, Antoni Bennàssar, ha estat el Rei Melcior; el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha interpretat al Rei Gaspar; el tècnic d'empreses i activitats turístiques Joan Bennàssar ha donat vida al Rei Baltasar; i la música Cecilia Giménez ha estat la Sibil·la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.