algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

La revista 'Ciutat' ha llançat una campanya de subscripció a la nova publicació en paper

192291
Palma XXI, editora de la revista 'Ciutat', ha llençat avui una campanya de subscripció a la seva publicació en paper. Aquesta, que va néixer el juliol del 2020, s’ha publicat fins al moment en format digital i​ amb ​una ​periodicitat ​gairebé ​mensual.

Segons ha declarat l'edició, «la rebuda de la revista ha estat molt bona» i, per això, ara volen fer una passa més i començar-la a imprimir en paper; l'objectiu és «oferir una revista amb encara més qualitat i continguts», han explicat. «Esperam que la ciutadania, des de les entitats cíviques i veïnals, l’acadèmia, l’administració pública o el sector privat ​segueixin considerant 'Ciutat' com una plataforma d’expressió i difusió de les seves idees i propostes de model de ciutat», ha declarat la presidenta de la revista, Maria Lluïsa Dubon.

La revista

Al llarg dels seus 12 números s’han abordat infinitat de temes, des de perspectives molt diverses: la mobilitat, l’urbanisme, la literatura, les lluites ciutadanes, els projectes controvertits, la gestió municipal, entre d'altres. A més a més, una trentena d’articulistes hi han col·laborat, «aportant les seves valuoses mirades sobre Palma», així com s'han entrevistat a desenes de persones (experts, portaveus del moviment social i veïnal, representants polítics, etc.) «per recollir les seves veus, opinions i propostes sobre temes diversos».

A partir d'ara, que serà en paper, l'edició serà bimensual. La subscripció anual a la revista té un cost anual especial pels socis i sòcies de Palma XXI, de 30 euros. Per a les persones no associades, el cost és de 40 euros; i s’ofereix una promoció especial per nous socis: per 80 euros s’inclou la quota anual i la subscripció anual a la revista. La subscripció inclou l’entrega a domicili de 5 números de la revista en paper, a més de la publicació especial 'Anuari de Ciutat' el mes de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.