algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Progreso en Verde reclama festes sense pirotècnia

Progreso en Verde ha demanat que les festes se celebrin sense pirotècnia per acabar amb el sofriment de nadons, ancians, persones amb autisme i animals.

El president del partit animalista, Guillermo Amengual, ha assegurat que l'ús de pirotècnia provoca greus problemes a molts sectors de la societat i que, a més, posa en perill la vida de persones i animals.

«Cada vegada són més els casos de persones greument afectades pel renou de la pirotècnia, ciutadans que els aterra el renou, nadons, ancians, persones amb autisme i provoca cada any la mort de milers d'animals», ha apuntat.

Amengual ha demanat «una passa endavant» i que es posi fi a aquesta mena de patiment innecessari perquè «uns segons de diversió per uns és una llarga agonia, i inclòs la mort, per altres».

Progreso en Verde ha apuntat que s'ha presentat una proposta a l'Ajuntament de Palma per la regulació de la pirotècnia o la seva substitució per una sense renou acústic, però que «no ha interessat al Consistori».

Amengual ha animat a la ciutadania a evitar el seu ús sonor i es posi en el lloc de milers de persones que es veuen afectades pel renou dels focs artificials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 2 anys

Progreso en verde progressen fumant maria.
Friquis!

Valoració:0menosmas
Per clar, fa mes de 2 anys

Clar que no heu has entès mai.

Valoració:-1menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Tota la raó.



Mai he entès això de tudar doblers amb fer renou i molestar

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente