algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'Ajuntament de Palma afronta la recta final de l'anell verd de la plaça Guillem Moragues de Pere Garau

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma afronta la recta final de l'anell verd de la plaça Guillem Moragues de Pere Garau.

Segons ha informat Cort aquest dissabte, l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat està acabant les obres del nou anell verd de la plaça Guillem Moragues de Pere Garau, que es preveu que estiguin acabades a finals de novembre. Una vegada finalitzi l'obra civil, s'ha planificat la sembra de plantes i arbratge en aquest punt de Palma.

A finals de la setmana vinent, entre el dijous i el divendres, es començarà a construir un nou pas elevat per a vianants en la intersecció d'aquesta plaça amb el carrer Benet Pons i Fàbregas, que obligarà a tallar el trànsit durant dos dies.

La tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma, Angélica Pastor, ha destacat que aquest nou anell verd permetrà ampliar i renovar 1.500 metres quadrats de paviment i crear un espai més amable i sostenible. «Sumam 700 metres quadrats d'espai per a vianants a un encreuament i fem d'aquest espai un punt de Palma més sostenible, accessible, segur i per als vianants», ha dit la regidora.

En total s'han invertit 355.000 euros per a adequar aquesta plaça, eixamplar aquest encreuament per a vianants i crear un gran anell verd en cada cantonada amb bancs, arbratge, papereres i jocs de taula diversos. Una vegada acabin les obres s'ha previst sembrar més de 1.500 plantes arbustives i tots els arbres que siguin possibles.

En aquesta plaça, en la qual conflueixen els carrers Gabriel Carbonell, Adrià Ferrà, Bartomeu Torres, Gabriel Llabrés, Francesc Pi i Maragall i Benet Pons i Fàbregues, s'està executant la instal·lació de noves jardineres a les cantonades en les quals es plantaran 1.500 plantes arbustives, a més de diferents plataners i baladres; la instal·lació d'un total de 12 bancs de fusta reciclada, tres multijocs amb seients i una font-abeurador d'aigua potable; l'aixecament de passos per a vianants i la col·locació d'un nou paviment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.