algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

[VÍDEO] 12-O, nova pífia de l'exèrcit espanyol: aquesta vegada l'aviació militar s'equivoca i dibuixa la bandera republicana

Ja comencen a ser una tradició les pífies dels militars espanyols durant la desfilada de la Festa Nacional espanyola, que s'escau el 12 d'octubre, en homenatge al genocidi provocat pels conqueridors espanyols al continent Americà.

Si en anteriors edicions, l'aviació militar s'havia embullat i havia acabat dibuixant la bandera de reivindicació de les persones trans o un paracaigudista embolicat amb la bandera espanyola acabava penjat d'un fanal i embullat amb la bandera, enguany l'esperada pífia ha arribat de la mà dels aviadors militars.

L'anomenada 'Patrulla Águila' de l'exercit espanyol de l'aire havia de dibuixar una bandera espanyola amb el fum de colors expulsat pels motors dels avions. I ho han fet. Han dibuixat una bandera espanyola, només que han dibuixat la bandera espanyola republicana. Els avions han expulsat un fum més de color lila que no vermell. Així, els madrilenys i espectadors de la desfilada han vist com al cel de Madrid lluïa el que semblava una bandera tricolor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sic, fa mes de 2 anys

Nada de republicana.
En ningún desfile donde han participado estos aviones se han logrado unos colores acordes con la bandera de España. O no saben, o no se puede.
Ya se sabe: "Es qui te ganas d'ous...

Valoració:0menosmas
Per Sheldon, fa mes de 2 anys

Si amb dos colors es fan la fitxa un lio, ajustar el bion per un bombardeig de precisió és X.

Valoració:2menosmas
Per Ui, ui, ui!, fa mes de 2 anys

Al rei Felip li devé "agradar molt".
No crec que en questa ocasió animàs al pilot com va fer l'any passat, quan un paracaigudista va quedar engabxat a una farola.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente