cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Arriba la setena Ruta del Llonguet

El batle de Palma, Jose Hila, el secretari Autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, el director general de Comerç, Miquel Piñol i el president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes, Pep Magraner, han presentat al Quiosc de PalmaActiva la setena Ruta del Llonguet que començarà a Palma el pròxim dimecres.

35 forns de la ciutat –la mateixa xifra que el 2020- hi participaran enguany d'aquesta cita que començarà dia 13 d'octubre fins al 15 de desembre.

Un any més els ciutadans podran consultar quins són els forns inscrits a la ruta a través de l'aplicació de la marca 'Pa d'aquí, forn i tradició'. Una millora que s'introduí l'any passat gràcies a la col·laboració de l'Institut de Disseny i Innovació Balear. L'aplicació permet, a més, geolocalitzar els fons i conèixer les dades de contacte de l'establiment, l'horari de venda i quines són les seves especialitats

El preu serà el mateix de sempre, oferint un entrepà de llonguet diferent cada semana amb una beguda per un preu tancat de 3 euros. Cada establiment informarà els seus clients del tipus d'entrepà que fan i de quines són les begudes que inclou la promoció.

El batle ha reivindicat la Ruta, de la qual ha dit que «és tota una tradició a la ciutat que reconeix tot un símbol gastronòmic de Palma com és el llonguet» Hila, a més, ha convidat la ciutadania a sortir i aprofitar per a consumir aquest producte que, alhora, dóna suport al comerç de proximitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.