nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Ben Amics reclama que la societat «no miri a un altre costat» i «no sigui còmplice de la violència» contra el col·lectiu LGTBI

L'associació LGTBI de les Balears Ben Amics ha reclamat aquest dijous a la societat que «no miri a un altre costat» i «no sigui còmplice de la violència» contra el col·lectiu.

Així ho ha demanat l'associació aquest dijous en una concentració convocada a les escales de la plaça Major, a Palma, per a condemnar «l'evident creixement de delictes d'odi en les darreres setmanes».

Durant la concentració, l'entitat ha llegit un manifest en què ha exigit a les institucions que no fomentin els discursos d'odi i que posin a l'abast del col·lectiu LGTBIQ+ més recursos per a protegir els seus drets.

«No es tracta de discernir si hi ha més o menys agressions que abans, o si és que ara les agressions al col·lectiu són notícia i abans no ho eren. El que volem és no sentir por», han manifestat des de l'associació.

Ben Amics ha recordat que el col·lectiu LGTBIQ+ ha patit molt: «Hem avançat en la lluita pels nostres drets i han estat conquestes molt importants. Però aquesta onada d'agressions que hi ha hagut en les darreres setmanes ens recorda d'on venim i quins són els reptes i amenaces a les quals ens enfrontam».

Finalment, l'associació ha destacat que els drets de les persones LGTBIQ+ són drets humans i, per tant, «no es poden qüestionar». «Ara més que mai, ni un pas enrere, ni una agressió sense resposta», han conclòs des de Ben Amics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Los únicos que encienden fuego, queman contedores, berrean en la rue, e incitan al odio son toda esta tropa que describes estupendamente.

Valoració:0menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Desprès d'encendre el foc contra els homosexuals, les feministes, els catalanoparlants, els nacionalistes, els independentistes, els ecologistes, els immigrants, les ONGs, els socialistes. comunistes i resta de gent que no son co ells, els de "BOX" han dit que si se torna dir que ells inculquen l'odi, ens denunciaran.
I com que els jutges fatxes ja han dit, que malgrat el seu càrrec estigui caducat no s'en aniran, si els ultres ens denucienens duran a tancar a tots
Quins nassos!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente