nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Santa Catalina acollirà la primera jornada de les 'Barridiades'

El barri de Palma de Santa Catalina acollirà el dissabte la primera jornada de l'edició de 'Barridiades', un programa lúdic esportiu que es troba dirigit a nins a partir de tres anys, que arrancarà amb vuit jornades gratuïtes a diferents punts de Palma durant els mesos de setembre i octubre.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns, l'Institut Municipal d'Esports (IME) iniciarà aquest pròxim dissabte una nova edició de 'Barridiades' a Sa Feixina, en el barri de Santa Catalina, amb una nova proposta de vuit jornades que es duran a terme en diferents barris de Palma de l'11 de setembre al 30 d'octubre. Aquestes jornades lúdiques esportives són completament gratuïtes i tindran lloc tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores.

Les activitats, dirigides a tots els nins a partir de tres anys i als joves, comptaran amb una àmplia oferta esportiva, com a bàsquet, tenis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals. A més, els participants rebran un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Respecte als principals objectius del programa, Cort ha avançat que aquests són promocionar i acostar la pràctica esportiva als nens de manera amena i divertida; fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió, així com impulsar els hàbits saludables entre nins i joves en els barris de Palma.

Els jocs mantindran tots els protocols de prevenció, seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum. Entre altres mesures, les activitats es duran a terme en grups reduïts; els participants i els monitors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de màscara.

Així, l'IME ha proposat les següents vuit jornades per als dos primers mesos del curs, l'11 de setembre, en Sa Feixina, en el barri de Santa Catalina; la segona, el 18 de setembre en la plaça de Sant Francesc Xavier, en el barri de la Soledat Nord; el 25 de setembre, en la plaça Orson Welles de Son Gotleu; el dia 2 d'octubre en el Mirador del Terreny, en el barri del Terreny; el 9 d'octubre, en la plaça Molins d'aigua, a Son Sardina; el 16 d'octubre, al parc de Jacint Verdaguer, a Son Fortesa Sud; el 23 d'octubre en la plaça de la Sitja, en l'Assecar de la Real, i el 30 d'octubre en la plaça de la Guàrdia Civil, en el Nou Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.