algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Palma tanca la sortida del túnel d'Avingudes i comença la remodelació del carrer Nuredduna

187237

L'Ajuntament de Palma inicia aquest dimecres les obres de conversió del carrer Nuredduna en un «eix verd» amb tot un seguit de tasques prèvies a les obres. Aquesta setmana es delimitarà el perímetre de les obres, es començaran a efectuar les primeres cates de serveis i se senyalitzaran degudament les obres.

Dimecres a primera hora del matí els departaments d'Infraestructures, Mobilitat Sostenible i Seguretat Ciutadana treballaran de forma coordinada per tal de preparar i senyalitzar els canvis als voltants del carrer de Nuredduna amb les següents actuacions:

· Tancament sortida del túnel d'Avingudes: a primera hora quedarà tancada la sortida del túnel d'Avingudes cap a Nuredduna i aquest tancament quedarà senyalitzat amb diferents cartells al llarg de les Avingudes.

· Canvi de sentit de circulació del carrer Mistral: canvi de sentit del carrer Frederic Mistral, entre el carrer Aragó i carrer Nuredduna.

· Desplaçament aturada EMT a 130 metres: a partir de dimecres queda inhabilitada l'aturada número 207 situada al mateix carrer Nuredduna i s'han senyalitzat les aturades alternatives situades a la plaça de les Columnes amb el carrer Nicolau de Pacs (aturada número 967), situada a 130 metres de Nuredduna i l'aturada situada al carrer Aragó amb Miquel Marquès (aturada número 113), situades a uns dos minuts a peu des del carrer Nuredduna. Les línies L4 (Ses Illetes-plaça Columnes), L5 (Es Rafal Nou-plaça Progrés) i L16 (Es Muntant-Mercat de Pere Garau) de l'EMT modifiquen el seu recorregut i passen a circular pel carrer Aragó i carrer Nicolau de Pacs per arribar a la plaça de les Columnes i continuar pel seu recorregut habitual.

Les obres de conversió del carrer Nuredduna en un eix verd suposen una inversió de 1.840.854 euros i la previsió és que es duguin a terme durant els propers vuit mesos. La transformació d'aquest espai en un eix verd dotarà aquest carrer d'una «fisonomia de parc amb més arbrat, un paviment continu i nou enllumenat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

No creo que sea tan necesario ni tan urgente. Aquí hay, presuntamente, intereses que no se han explicado. Y no soy del barrio.
Espero que la reforma sea reversible. Palma tiene otras necesidades.
Es cierto que se podrían haber hecho algunas actuaciones, pero no esta.

Valoració:1menosmas
Per Un veinat, fa mes de 2 anys

Enhorabona al responsables de Cort, comença un projecte amb l'oposició dels veïnats i els comerciants de la zona. Un projecte imposat des de Cort sense gens de diàleg amb els afectats. On són les promeses de participació ciutadana. Això és una imposició.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente