nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Adjudicada la renovació de l'enllumenat ornamental exterior de la Seu per 2,2 milions d'euros

186527

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació del projecte de renovació de l'enllumenat exterior de la Seu que ara s'executarà amb el vistiplau del Consell de Mallorca i del Bisbat i de la Comissió de centre històric de l'Ajuntament de Palma.

L'Ajuntament aportarà 1.300.000 euros per a executar aquest projecte i la resta l'aportarà el contractista amb càrrec a les millores del contracte d'enllumenat. A més, aquest projecte podrà optar a finançament europeu a través dels Fons Feder.

Cal recordar que el projecte de renovació de l'enllumenat de la Seu preveu instal·lar 11 fanals nous, set situats davant de la Catedral i quatre davant de la plaça de l'Almoina. «S'ha apostat per instal·lar una farola tradicional de sis o set metres que te dos braços laterals amb focus leds i que respecta molt millor l'estètica del casc antic de la Catedral», ha explicat la tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor.

Pastor ha recordat que aquest és un projecte molt esperat al qual s'han recollit moltes opinions i s'ha fet molta feina. «Vull agrair el consens al qual s'ha arribat per executar aquest projecte que és molt esperat i necessari», ha explicat.

Aquesta millora de l'enllumenat suposa la renovació de les instal·lacions existents amb la instal·lació de 505 projectors de tecnologia LED entorn a la Catedral i a l'Almudaina, 298 dels quals aniran encastats i 237 a diferents ubicacions.

Aquest projecte suposarà, a més, la il·luminació de la façana de l'Almudaina, amb el mateix tipus de projectors encastats previstos per a l'entorn de la Catedral, cosa que suposarà una millora visual al conjunt arquitectònic que formen ambdós edificis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Florenci, fa mes de 2 anys

Quina tudada de doblers!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente