algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Veïnats alerten de «moviments de terres» al solar de Palma on es vol instal·lar el centre per a migrants

Representants de les associacions de veïnats de s'Aranjassa, es Pil·larí, Sant Jordi i sa Creu Vermella han presentat un escrit davant l'Ajuntament de Palma en el qual alerten de «moviments de terres» al solar situat al costat de la depuradora on es va anunciar la possible instal·lació d'un centre temporal per a migrants.

En l'escrit, els representants veïnals adverteixen que no hi ha al solar cap cartell o llicència en relació a la presència d'excavadores, precisament, al solar on es va avançar la possibilitat d'aixecar la instal·lació temporal.

Els representants adverteixen així que el moviment de terres podria tractar-se d'una actuació en sòl rústic sense autorització administrativa.

En l'escrit, els signants expressen la seva por que, tot i que des de la Delegació del Govern espanyol a les Balears es va matisar que no s'havia pres cap decisió respecte al centre es pugui estar preparant el solar, propietat d'Emaya, per a la dotació.

D'aquesta manera, els representants veïnals han demanat a l'Ajuntament de Palma que comprovi la legitimitat d'aquestes actuacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.