algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cort vol que Palma se sumi a l'aliança per la Pobresa Infantil Zero

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous a l'Alt Comissionat per la Lluita Contra la Pobresa Infantil, Ernesto Gasco, que vol que la ciutat formi part de l'Aliança País per la Pobresa Infantil Zero del govern espanyol, per tal que tots els nins i adolescents tenguin les mateixes oportunitats sense importar on hagin nascut.

Cort ha explicat que el seu objectiu és involucrar a les administracions públiques, empreses, fundacions, al tercer sector i a la societat civil. A més, serien el segon ajuntament de l'Estat, després de Barcelona, en formar part d'aquesta aliança liderada per l'Alt Comissionat.

La iniciativa té com a propòsit fomentar la participació i la creació d'aliances del conjunt d'actors socials per poder abordar «les múltiples dimensions de la pobresa infantil», en l'àmbit educatiu, nutricional, sanitari o d'habitatge.

Per aquest motiu, el batle de Palma, José Hila, ha destacat que «és imprescindible» la col·laboració de tots els actors mitjançant estratègies eficients que tenguin en compte les necessitats de la infància vulnerable. També ha recordat que Palma és Ciutat Amiga de la Infància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.