muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

La Policia Local de Palma aixeca 200 actes de denúncia per incompliments de les restriccions

La Policia Local de Palma ha aixecat al llarg del cap de setmana al voltant de 200 actes per incompliment de les restriccions per la Covid-19, especialment per botellades al carrer, l'ús de la màscara i els horaris de bars i restaurants.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, els operatius en col·laboració amb la Policia Nacional i els inspectors del Govern s'han desenvolupat des del passat divendres durant les nits i les matinades.

En aquest sentit, la matinada d'aquest dilluns, han apuntat, ha estat «bastant més tranquil·la» que les nits de divendres i dissabte durant les quals es varen haver de desallotjar una desena de botellades amb centenars de persones reunides.

En les darreres hores i des de la fi del toc de queda, els agents i els inspectors controlen les reunions multitudinàries amb especial atenció a les botellades, el compliment de les ordenances municipals, la normativa sanitària, l'ús obligatori de la màscara, el tancament de platges durant la nit, així com el compliment dels horaris dels bars i restaurants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.