algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Un 45% dels aspirants superen l'examen per a obtenir el carnet de taxista a Palma

L'Ajuntament de Palma ha publicat aquesta setmana, en la pàgina web mobipalma, els resultats de l'examen per a obtenir el carnet de taxista, que han superat un 45% dels examinats.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest diumenge, aquesta setmana s'han publicat en la pàgina web mobipalma els resultats de l'examen per a obtenir el carnet de taxista celebrat el passat 27 d'abril en el Palau de Congressos de Palma.

En concret, es varen presentar a la convocatòria 126 persones de les 227 que s'havien apuntat inicialment. De les persones presentades s'han qualificat com a aptes 57, un 45,24 per cent del total dels assistents i no aptes 69, un 54,7 per cent dels participants.

Cal recordar que la prova per a obtenció del carnet de taxista convocada per l'àrea de Mobilitat Sostenible era la primera que se celebrava des de febrer de 2020, després que s'hagués hagut d'ajornar la convocatòria prevista al gener.

La prova va consistir en una avaluació del coneixement en la localització d'adreces de carrers i també un examen tipus test amb preguntes sobre el reglament vigent, l'aplicació de tarifes urbanes, localització de centres d'interès general, de caràcter oficial, sanitari, cultural, educatiu, etcètera. Les persones que varen superar la primera part van realitzar una segona part de la prova consistent a elaborar itineraris i rutes per Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.