nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La renovació del Nou Llevant començarà pel tancament del Parc Wifi

L'àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma ja prepara el projecte de licitació pel tancament del parc Wifi, «una obra de certa importància i pressupost».

Així ho ha afirmat el batle de Palma, José Hila, durant una visita al barri de Nou Llevant. Hila ha detallat que està previst que el tancament es pugui realitzar a finals d'enguany o a principis de 2022.

«Si aconseguim que el dia a dia del barri millori i funcioni millor, funcionarà millor la ciutat», assegurava el batle, qui ha insistit en la importància de conèixer les peticions dels veïns per millorar els serveis públics. Hila ha reiterat la necessitat de «repensar l'urbanisme de la barriada» i millorar el comerç de proximitat disponible en el Nou Llevant, a més d'altres coses. També ha ressaltat que és un barri en el qual «s'ha apostat per la innovació» amb el Districte d'Innovació: «és un barri en el qual li esperen grans transformacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Millor, fa mes de 2 anys

Ben fet. Perque se l'hagin fet seu les bandes de "latinos" i els que pagam impostos i per tant el propi parc, no hi puguen posar els peus si no volem acabar malament, millor que no hi pugui anar ningú i que el solar se destini a construir qualque edifici de profit.
Això és el que ens porta tota aquesta gent a la que l'administració estatal dóna el vistiplau per venir a viure aqui, per anar desplaçant a la població autòctona degut a que les nostres llengua i cultura pròpies molesten a Espanya: Que fins i tot ens prenguin el dret de poder gaudir de parcs i de zones verdes.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente