muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' denuncia que Cort «amaga» un informe de Mobilitat que no avala el projecte

La plataforma 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' ha assegurat aquest dimarts que l'Ajuntament «amaga intencionadament» un informe de Mobilitat del 24 de febrer de 2021 que, segons diuen, no avala el projecte urbanístic de Nuredduna.

En una nota de premsa, la plataforma ha detallat que consideren «inacceptable» l'aprovació d'aquest pla sense la prèvia publicació de l'informe. Per això, han sol·licitat «una reunió urgent» amb el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i amb el segon tinent de batle de Participació Ciutadana i Govern interior, Alberto Jarabo.

«Si a tot això li sumem els informes de l'EMT que conclouen que s'hauria de compatibilitzar la planificació d'aquests espais públics amb el transport urbà, contradient el disseny proposat pel departament d'Infraestructures de Cort, dona peu a sospitar que hi ha hagut ocultació d'informació», han asseverat.

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' ha explicat que si MÉS per Mallorca i Unides Podem «volen demostrar que la seva política es basa en el consens, el diàleg, el progrés i la igualtat, és el moment de modificar el projecte i escoltar els veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.