algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

La planta baixa de la Misericòrdia es converteix en el mític bar París, Texas

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha inaugurat aquest dimarts l’exposició «París, Texas. Una bona nit de dissabte dura fins dilluns» que transforma la planta baixa de la Misericòrdia en un homenatge a l’emblemàtic bar palmesà.

A la presentació també hi han assistit els comissaris de l’exposició, Sofía Moisés, Aina Ferrero-Horrach i Tomeu Canyelles, el dissenyador gràfic de l'exposició, Albert Cañellas, i l’artista multidisciplinari Ramon de la O, que regentava aquest petit espai del carrer de Bellver que, des de mitjans dels vuitanta, imantà poetes, músics, il·lustradors, dramaturgs i tota mena d’aus nocturnes. Un local que prenia el nom del film Paris, Texas (1984), de Wim Wenders, i que és el testimoni d’una època en plena explosió i, concretament, del circuit subcultural de Palma durant els anys vuitanta i principi dels noranta.

La mostra, que inclourà fanzins, fotografies i elements diversos del mobiliari d’aquest bar emblemàtic, s’ha inaugurat aquest dimarts, i romandrà oberta fins el 5 de juny a la sala multiusos de la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.