algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Sonia Vivas escriu una carta oberta a la Policia Local de Palma

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha publicat al seu compte de Twitter una carta oberta dirigida a la Policia Local de Palma després de la polèmica per la festa il·legal al quarter de Sant Ferran.

Entre els assistents a la festa hi havia els agents Rafel Puigrós, Alberto Juan Llaneras i Carlos Vallecillo. Puigrós i Llaneras varen ser condemnats pel cas de coaccions i homofòbia contra Sonia Vivas. El primer a tres anys i cinc mesos de presó i el segon a un any i tres mesos de presó. Carlos Vallecillo també va ser condemnat a un any de presó per girar la càmera quan s?estava enregistrant l?agressió a un detengut al 2015.

Coincidint amb el Dia de la Visibilitat Lèsbica, 26 d'abril, Vivas es dirigeix en la carta a tots aquells que sembren la por dins i fora, a tots els qui la varen deixar de costat, tots els qui varen fer el muntatge policial i tots els qui el justificaren, a tots els qui l'han insultada, vexada, discriminada i acosada, per a agrair-los que pinten la veritat de tot el que ella ha patit.

La carta acaba amb un missatge de fortalesa: «Esperàveu que m'enfonsés, que emmalaltís, que no fos capaç de remuntar la increïble pressió de grup que vàreu exercir sobre mi. I ara la meva veritat us persegueix i us ressona com un eco. Vos heu sorprès amb la meva fortalesa i per això heu fet tot el possible per a destruir-me. Però aquí estic. Lluny d'això i malgrat haver travessat l'obscuritat més negra, haver-me deixat part dels meus millors anys pel camí i haver pagat un preu molt elevat en salut, felicitat, família i parella, aquí continuu. Mirant-vos als ulls per a recordar-vos la vostra baixesa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Magí, fa mes de 2 anys

¿Per què hauria d'utiltzar el català en la redacció d'aquesta carta, si considera que l'espanyol tothom l'entén i ella sempre l'utilitza, llevat de quan és entrevistada a TV3? De manera evident ens ho recorden diàriament des de l'ajuntament de Palma. Això em recorda una ocasió que un directiu va usar el català per explicar l'ideari de l'empresa i, quan va arribar a la part econòmica, va dir "ara que hem de xerrar de doblers, que són coses serioses, ho farem en espanyol perquè tothom ho entengui".

Valoració:3menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Tothom pot escriure en la llengua que vulgui, només faltaria, però en aquest cas concret i tractant-se d´una regidora perquè escriu en castellà?. Vaja exemple que dóna de normalització de la llengua.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente