algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Vocabulari llonguet: l'Ajuntament de Palma edita material didàctic en llengua catalana per a nins de 0 a 3 anys

L'Ajuntament de Palma ha editat el 'Vocabulari llonguet en imatges', un material didàctic en català, dirigit a les escoletes infantils i a les famílies de Palma.

La idea és dotar les escoles infantils de 0 a 3 anys del municipi de Palma de material didàctic de llengua catalana per a les interaccions entre les famílies i el públic en general, amb un contingut visual i accessible.

El 'Vocabulari llonguet en imatges' es divideix en tres blocs. El Bloc 1 conté lèxic i elements relacionats amb objectes i activitats de la vida diària de les famílies a casa i als centres. El Bloc 2 conté elements relacionats amb el context històric, social i cultural de Palma i el Bloc 3 inclou recursos per a la comunicació escrita mitjançant làmines per a informar.

Podeu accedir al vocabulari editat per l'Ajuntament de Palma aquí:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Potser aquest vocabulari està especialment dedicat a la zona de Palma, però crec que hi ha termes que s'haurien d'adequar millor. Per exemple: d'acord en evitar el castellanisme "fressa", però per què no introduir el terme "fraula", potser més genuí a Mallorca que l'estàndar "maduixa"? O "carabassí" en lloc de "carabassó"?
A les "sabatilles" d'anar per casa, a ca nostra sempre els hem dit "xoquins". I un llarg etcètera, que me fa pensar que aquest vocabulari no està massa ben elaborat.

Valoració:-1menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 3 anys

Enhorabona

Valoració:-2menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Molt bé. Felicitacions.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente