nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Acusen l'Ajuntament de Palma de no sancionar les infraccions de les galeres per una quantia de més de 9.000 euros diaris

El partit ecoanimalista Progreso en Verde ha anunciat que en els pròxims dies interposarà una denúncia davant el Seprona pel mal estat dels cavalls de les galeres de Palma. A més, acusen el consistori palmesà de tracte de favor als conductors i de no sancionar-los per les seves contínues infraccions per un valor de més de 9.000 euros diaris.

«Amb només uns minuts de recerca s'observa com els conductors de les galeres incompleixen reiteradament l'ordenança municipal, fins i tot quan passa la Policia Local, que mira cap a un altre costat», han remarcat. Les infraccions més comunes a què fan referència són les de deixar les cavalleries sense conductor, deixar anar les regnes en pujar passatgers o admetre més passatgers del permès. També en moltes ocasions se'ls ha sorprès amb passatgers al pescant, cosa totalment prohibida.

«És clar que per molt que es denunciïn les infraccions que cometen els conductors de les galeres, el tracte de favor que tenen per part de l'Ajuntament de Palma fa que no passi absolutament res. En moltes ocasions s'ha cridat a la Policia Local per a denunciar una infracció i aquests et remeten a posar una denúncia en lloc d'enviar una patrulla per a la seva comprovació; per això els conductors de les galeres estan tan tranquils i incompleixen reiteradament l'ordenança i reglaments», ha remarcat Progreso en Verde.

El partit apunta que Cort «prefereix, per a la seva ciutat 'amiga' dels animals, veure a un cavall moribund a terra que lluitar pel seu alliberament. És terrible veure com es renten les mans tot i informar el propi Ajuntament del mal estat dels cavalls. Una vergonya». Guillermo Amengual, president del partit, sol·licita a l'Ajuntament de Palma que se li notifiqui l'edat dels cavalls que tiren de les galeres i els informes veterinaris, ja que assegura que els cavalls «són molt grans i no estan en condicions de ser explotats contínuament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Entre d'altres inaccions contra renous, OVP, etc, fa mes de 3 anys

Entre d'altres inaccions contra renous, OVP, etc que fan diversos restauradors i músics al barrí de sa Llotja tot I haver sigut repetidament declarada àrea aqústicament comptaminada i que malgrat repetides denúncies, segueixen fent el que volen. El barri de Sa Llotja és un barri sense llei.

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Aquesta ciutat és can boom!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente