cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Palma rep una trentena de vols procedents d'Alemanya

L'aeroport de Palma rep aquest dilluns una trentena de vols procedents d'Alemanya, la majoria de Düsseldorf i Berlín, segons dades d'Aena.

En concret, des de les 8.10 hores fins a les 22.00 hores consten 32 vols amb origen en aeroports alemanys: des de Düsseldorf, Berlín, Frankfurt, Munic, Hannover, Colònia/Bonn, Hamburg, Leipzig, Dortmund, Stuttgart, i Nuremberg.

Bona part d'aquests vols són operats per Eurowings, així com Condor, Lufthansa, Ryanair, Tuifly i Easyjet. Així mateix, consten altres 32 vols de sortida des de Palma cap a aeroports alemanys durant aquest dilluns.

Cal assenyalar que les reserves de vols a Mallorca van augmentar després que el passat 14 de març el Govern alemany retirés a Balears de la llista de zones de risc per coronavirus. No obstant això, les autoritats governamentals alemanyes han desaconsellat tant els viatges nacionals com internacionals en considerar que la mobilitat és un dels principals motors de la pandèmia.

El Govern alemany ha establert que a partir del pròxim 30 de març els passatgers que viatgin a Alemanya estaran obligats a presentar un test de coronavirus negatiu abans d'embarcar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

Després que em venguin que em confini...
Si l´agaf, espandiré el Covid tant com pugui i on més mal faci als qui ho permeten!

Valoració:2menosmas
Per Hauria d'anar al metge, fa mes de 3 anys

Decididament, aquest home no està bé. Repeteix i repeteix els disbarats i gira les lletres o en suprimeix, quan escriu noms i paraules, sense cap gràcia ni cap joc dialèctic mínimament intel.ligent, que només se fa gràcia a ell mateix.

Valoració:3menosmas
Per guerau, fa mes de 3 anys

Es que a Mallorca pertany a Alemanya, a Mallorca es parla més alemany que català.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente