algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Truyol sobre la darrera sentència de ses Fontanelles: «Seguirem apostant pel comerç de proximitat»

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha celebrat aquest dimarts l'última sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) sobre el centre comercial de ses Fontanelles i ha reivindicat que l'Ajuntament de Palma continuarà apostant pel comerç de proximitat i els espais naturals.

La regidora ha manifestat que habilitar un centre comercial en aquest espai natural seria «un greu error, perquè es tracta de l'última zona humida de Palma», a més d'una reserva amb valors ambientals «molt importants».

Així mateix, ha recordat que es va aprovar una normativa que limita «de manera clara» aquest tipus d'espais comercials a Palma, una mesura que posa de manifest l'aposta del Consistori de fomentar el comerç local «i no fer polígons».

«Continuarem treballant perquè es pugui arribar a una situació en la qual se'ls de compliment a aquests criteris», ha manifestat Truyol, que també ha subratllat que la desestimació del recurs presentat per l'empresa promotora «avala la decisió que es va prendre des de l'administració», en posicionar-se en contra d'aquest projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 3 anys

Poques vegades ha guanyat a Mallorca el seny a l'ambició econòmica. Enhorabona per la defensa de Ses fontanelles i la victòria judicial contra l'ambició dels urbanitzadors i destructors de territori.

Valoració:3menosmas
Per Rafel Lloro, fa mes de 3 anys

Quín dia ens conta el conta del 'mercado de San Juan' sa conta contes?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente