algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Cort impartirà activitats a centres educatius per a fomentar la conscienciació ambiental

L'Ajuntament de Palma ha organitzat una bateria d'activitats lúdiques sobre biodiversitat i naturalesa, que s'impartiran des d'aquesta setmana i fins a abril, en centres educatius del municipi per a fomentar la conscienciació ambiental.

La programació d'aquestes activitats, que seran impartides per una biòloga i un monitor ambiental, inclouen xerrades i tallers sobre l'impacte dels insectes pol·linitzadors, els jardins verticals en la biodiversitat urbana i la neteja d'espais naturals.

Aquesta setmana ha començat la primera activitat, 'Biodiversitat en el barri', que té l'objectiu d'augmentar els espais urbans verds i millorar la consciència ambiental en els nens d'entre cinc i deu anys, segons ha indicat Cort en una nota de premsa.

En concret, aquest primer taller, en el qual participaran uns 300 alumnes de quatre centre educatius, pretén mostrar als nens de què tracta la creació de jardins verticals amb plantes autòctones que atreuen als insectes pol·linitzadors.

Els centres que de moment participaran en aquesta primera activitat són el Col·legi Sant Pere, el *CEIP és *Pil·*larí, el *CEIP És Viver i el *CEIP Coll d'En *Rabassa. Els interessats poden inscriure'm a través de la web de *PalmaEduca.

D'altra banda, a partir d'aquest dissabte a les 10.30 hores en el Centre *Flassaders tindrà lloc la xerra 'Biodiversitat en el barri: insectes pol·linitzadors i com fomentar la seva presència a la ciutat', en la qual es parlarà sobre jardins verticals i hotels d'insectes.

Aquesta activitat es realitzarà en col·laboració amb l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (*Imedea), com a part del projecte europeu 'Life'. A més, dóna resposta a la intenció de l'Associació de Veïns de *Canamunt d'augmentar la sostenibilitat en els barris.

Així mateix, els dies 3 i 17 d'abril es realitzarà l'activitat '*Basuraleza', que tindrà lloc en el bosc de Bellver i És *Carnatge, respectivament. Aquesta jornada pretén conscienciar sobre l'impacte negatiu dels residus urbans en espais naturals.

A més, aquestes jornades sobre escombraries urbanes inclouran xerrades informatives i tallers sobre la recollida de deixalles, dirigides a canviar els hàbits de la ciutadania per a preservar espai naturals, que requeriran d'una inscripció prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.