nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Cort mantendrà l'ampliació de terrasses de bars excepte en els carrers per a vianants

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament de Palma farà efectiva l'ampliació de les terrasses de bars i restaurants, excepte dels locals situats en carrers per als vianants, quan el Govern aprovi les noves restriccions.

«En el moment en què s'aprovin, que entenem que serà dia 2 de març, podran instal·lar cadires, taules i altres elements, sempre complint amb les limitacions de la Conselleria de Salut i Consum», ha indicat Jarabo en una roda de premsa. Així mateix, ha subratllat que aquests locals disposaran d'espai per a les seves terrasses.

A causa de la pandèmia, el Consistori va aprovar com a mesura excepcional que els bars i restaurants de Palma poguessin fer ús d'espais públics, com a places d'aparcament, per a ampliar les terrasses dels seus negocis i així poder tenir un major aforament.

«Una vegada que es puguin utilitzar de nou aquestes terrasses ampliades, mesura molt excepcional, insistirem que s'utilitzin de la manera més proteccionista possible, per a garantir la seguretat dels clients», ha manifestat el regidor, qui ha demanat «paciència» tant als ciutadans com als amos.

Així mateix, Jarabo ha mostrat la seva preocupació per com es produirà la reobertura d'aquests negocis i ha demanat la col·laboració i la comprensió dels veïns en l'ampliació de les terrasses, una mesura dissenyada «per a afavorir la supervivència de bars i restaurants, que estan en situació d'ofec econòmic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.