algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Els concerts prevists per a Sant Sebastià es faran a l'estiu

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres la contractació dels concerts que estaven prevists per a Sant Sebastià 2021 i que no es varen dur a terme a causa de la Covid-19, de manera que es traslladen als mesos de juny i juliol.

Segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, els concerts tendran lloc a l'estiu i comptaran amb les restriccions d'aforament i les mesures sanitàries vigents en aquell moment.

Així, el concert de La M.O.D.A es realitzarà al Trui Teatre el proper 10 de juny; el de Miguel Poveda serà el 12 de juliol al Teatre Principal de Palma, mentre que el de Nathy Peluso es durà a terme el 15 de juliol a l'Auditori de Palma. Jarabo ha considerat que es tracta d'un cartell «rellevant» i que s'espera que amb la baixada de contagis de cara a l'estiu la ciutadania pugui gaudir d'aquests concerts.

Cal recordar que aquests tendran un cost de 5 euros i els fons recaptats es destinen a diferents entitats socials per a ajudar en la lluita contra la Covid-19.

D'altra banda, els tres concerts del cicle 'Memòria Musical de Sant Sebastià' tendran lloc el 17, 18 i 19 de juny al recinte de Ses Voltes i seran un homenatge als anys 60, 80 i 90 amb actuacions de Glissando Big Band, Papa Topo i Sexi Sadie.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marian@hotmail.com, fa mes de 3 anys

En comptes de despendre aquesta doblerada que no interessa a molts de ciutadans (segurament la majoria), per què s'inverteixen en cultura, com per exemple la digitalitzazió de l'hemeroteca municipal que fa anys que no es pot consultar?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente