algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Cort es reuneix amb agents socials per analitzar el present i el futur de Palma

El batle de Palma José Hila; la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero, i el regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, s'han reunit aquest divendres amb els agents socials per a conformar un espai de treball i un punt de trobada «estable» des d'on analitzar el present i el futur de la ciutat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest divendres en nota de premsa, a la reunió, que ha estat celebrada de manera telemàtica, han assistit els secretaris generals d'UGT i CCOO, Alejandro Texías i José Luis García, respectivament; la presidenta de CAEB, Carmen Planas, i el president de Pimem, Jordi Mora.

El batle Hila ha explicat la necessitat de conformar una taula de treball «estable» per a «tractar el present i el futur de la ciutat i conèixer, de primera mà, la situació actual dels sectors més afectats per la crisi provocada per la Covid-19 i també, els
projectes a mitjà i llarg termini de Palma com, per exemple, el Districte Innovador del Nou Llevant».

D'aquesta manera, des de l'Ajuntament de Palma s'han exposat les actuacions municipals dutes a terme i, també, les futures per a ajudar la ciutadania a fer front a la pandèmia. Un altre dels punts dels quals s'ha adonat és el treball que es fa des de PalmaActiva en matèria d'ocupació i promoció econòmica i, també, el projecte del Districte Innovador.

Actualment, Cort està treballant en un nou paquet d'ajudes per als sectors afectats per la crisi sanitària en col·laboració amb el Govern i el Consell. «Hem volgut escoltar les opinions dels agents socials per a veure cap a on s'han d'enfocar les ajudes i a quins sectors s'han de dirigir», en paraules d'Hila.

No obstant això, ha continuat el Consistori, també ha comunicat als agents socials que, en relació amb les ajudes de 2020 convocades per Cort, aquesta jornada s'ha donat l'ordre de pagament de la línia un de les ajudes per a microempreses, petites empreses i autònoms afectades per la crisi sanitària de la Covid per valor de més de 1,4 milions d'euros. La setmana vinent els beneficiaris cobraran les ajudes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.