algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

MÉS, PSIB i Podem demanen a Aena consensuar amb Marratxí el futur del solar vinculat amb Son Bonet

MÉS per Mallorca, PSIB i Unides Podem han demanat a AENA, a través d'una Proposició no de Llei (PNL) registrada en el Parlament, que consensuï amb l'Ajuntament de Marratxí els futurs usos del solar vinculat a Son Bonet.

Segons han expressat MÉS i el PSIB aquest dimarts, totes dues formacions es troben en desacord amb el procés administratiu que AENA ha iniciat per a convertir un solar vinculat a l'aeròdrom de Son Bonet en un camp de plaques solars, amb el qual es privaria als veïns del Pla de na Tesa de l'únic espai d'oci del qual disposen.

Per aquest motiu, les formacions han registrat aquest dimarts, al costat d'Unides Podemos, una PNL en la qual insten el Parlament a instar el Govern espanyol i a AENA a consensuar amb l'Ajuntament de Marratxí els futurs usos del solar vinculat a Son Bonet.

MÉS duu el cas del solar vinculat a Son Bonet al Senat

D'altra banda, encara que de manera paral·lela a la PNL registrada en el Parlament, MÉS ha registrat al Senat la petició de compareixença del president d'AENA, Maurici Lucena.

A més, el senador Vicenç Vidal ha registrat també una bateria de preguntes dirigides al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, dependent del ministre José Luis Ávalos (PSOE), demanant els motius pels quals AENA, promotor del projecte, ha decidit situar el parc fotovoltaic en l'únic espai verd existent entre l'aeroport i es Pla de na Tesa.

«MÉS demana la compareixença urgent del president d'AENA perquè doni explicacions sobre la ubicació triada per a dur a terme el projecte, al mateix temps que se'l convida a buscar una alternativa que no perjudiqui els veïns d'aquests nuclis del municipi de Marratxí, que hauran de deixar de gaudir l'única gran zona verda de la qual disposen», ha manifestat Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.