nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Els taxistes qualifiquen de «desastre» el límit de velocitat a 80 km a la Via de Cintura

El president de la Federació Independent del Taxi de Balears, Gabriel Moragues, i la presidenta de l'Associació del Taxi de les Balears, María del Carmen Navarro, han coincidit a qualificar de «desastre» l'entrada en vigor aquest dilluns del límit de velocitat a 80 quilòmetres per hora en la via cintura de Palma i han assegurat que «hi haurà més embussos».

Moragues ha recalcat que des de la Federació del Taxi estan «absolutament en contra». «És una autèntica barbaritat limitar la velocitat a 80. De nit es podria haver mantengut a 120 quilòmetres per hora perquè la circulació és fluida», ha asseverat.

Per a Moragues, «l'única cosa que farà aquesta mesura serà llevar eficàcia al trànsit de passatgers i mercaderies a nivell general». De fet, ha indicat que aquest límit elimina «molta mobilitat perquè és una artèria que s'usa per a moure's d'una punta a una altra de la ciutat». A més d'assegurar que el Consell de Mallorca ha pres la decisió «sense consensuar amb els sectors afectats».

Per part seva, la presidenta de l'Associació del Taxi de les Balears, María del Carmen Navarro, ha coincidit amb Moragues que els «perjudicarà molt». «De dia no tant perquè la via cintura ja està alentida de per si mateix, però en cap de setmana o a la nit, ens perjudicarà», ha insistit.

Des de l'Associació, la seva presidenta ha avançat que han demanat al Consell de Mallorca que eliminin la nova limitació: «Ens diuen que ve des de Trànsit, però no està bé perquè a Palma, en el Passeig Marítim ja hi ha un carril menys, amb la qual cosa hi haurà més congestió de cotxes», ha augurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Magí, fa mes de 3 anys

A mi m'és ben igual: no tenc cotxe.

Valoració:0menosmas
Per No en tenen ni idea, fa mes de 3 anys

Aviat tornaran arrere aquesta norma. Com ja fa uns mesos.
Fan les coses a la babalà. Aquí caic i aquí m´aixec...
D´on vénen aquests entesos? De REM? ESO?... o dels Ninis?

Valoració:0menosmas
Per Z, fa mes de 3 anys

És un doi de les 23 h a les 7 h



Marxes més curtes, més contaminació.



Afan recaptatori. (multes)

Valoració:0menosmas
Per Forat, fa mes de 3 anys

.. i 80 km/h, no té avantatges? Estadístiques. Dins un temps, podrem comparar la sinistralitat (ferits i morts) i els embussos. A veure si compensa o no.

Valoració:3menosmas
Per pep bestard, fa mes de 3 anys

pues que els posin a 60 Km hora

Valoració:1menosmas
Per Jaumepensava, fa mes de 3 anys

Es urgent la implantació de les vies VAO (vies d'alta ocupació) a la via de cintura i a les principals carreteres que entren a Palma.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente