algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

La Via de Cintura de Palma redueix a 80 km/h la velocitat màxima a partir d'aquest dilluns

Aquesta mitjanit ha entrat en vigor la reducció de la velocitat màxima de la Via de Cintura de Palma a 80 km/h, per tal de reduir la contaminació tant acústica com mediambiental i disminuir els accidents de trànsit.

Segons ha informat el conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Iván Sevillano, en una publicació a Twitter, es tracta d'una mesura «atrevida» tot i que, ha afegit, «quan es volen aconseguir canvis de calat a favor del medi ambient i de la salut de les persones, s'han de prendre decisions valentes».

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell, en una altra publicació a Twitter, ha confiat que «aquesta mesura agilitzarà el trànsit, reduirà els sinistres i la gravetat de les lesions en cas d'accident i repercutirà en el medi ambient i en la salut de les persones».

Aquesta mesura s'ha posat en marxa poc més de dos mesos després d'haver estat anunciada, el passat 26 de novembre. Prèviament, s'ha realitzat una campanya de pedagogia per a informar la ciutadania i durant el passat mes de gener s'han canviat els senyals de trànsit per a adaptar-los a la nova realitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

No són es cotxes sinó es tren que ha d'anar ràpid

Valoració:5menosmas
Per Ja veurem!, fa mes de 3 anys

Però es mantendrà o serà com la darrera vegada que va durar poc la norma?

Valoració:-2menosmas
Per z, fa mes de 3 anys

està bé.
Pero de les 23h a les 7 h. de l'endemà no està bé. contamines més en marxes curtes.



convindria evitar més contaminació

Valoració:-2menosmas
Per guillem, fa mes de 3 anys

Molt bona mesura, cal evitar contaminació i accidents de trànsit. Però manca el més important, que el transport públic de les Balears com alternativa sigui eficient i suficient per poder acollir a una bona part de tota la gent que cada dia s’ha de desplaçar obligatòriament amb el seu cotxe privat patint saturant la xarxa de carreteres i autopistes.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente