muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Vianants en Lluita demana que es tornin a cedir les places d'aparcament a les terrasses per a alliberar les voreres

L'entitat veïnal Vianants en Lluita ha demanat a l'Ajuntament de Palma que després del període de tancament de la restauració i l'hostaleria es tornin a cedir els espais d'aparcaments per a ubicar terrasses i deixar d'aquesta manera les voreres lliures.

En un comunicat, han explicat que l'objectiu de la petició és alliberar les voreres per a millorar la seguretat i l'accessibilitat dels itineraris per als vianants, seguint la Llei d'Accessibilitat Universal.

Vianants en Lluita ha explicat que moltes persones desconeixen que les voreres han de guardar una amplada de 1,80 metres per a garantir el desplaçament de persones en creuar-se, permetre el gir d'una cadira de rodes o caminar amb un carro de bebè o, simplement, «desplaçar-se amb la mateixa comoditat o espai que tenen garantit els cotxes a dia d'avui».

L'associació ha recordat també que s'incompleix contínuament l'alliberament de les façanes, que serveix de guia a les persones amb discapacitat visual. Segons han indicat, els vehicles de motor són amos de més del 70 per cent de l'espai del carrer quan a les ciutats la meitat dels trajectes es fan a peu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un veí, fa mes de 3 anys

Això no ha de ser una taló en blanc pels bars.
Primer. Pareix que és obligatori que tots els bars hagin de tenir una terrassa., i no és així. Depèn de l'espai.
Segon. Si ocupen un espai públic, que paguin les taxes corresponent.
Tercer. Que les taxes no siguin irrisòries.



Ja sé que rebré critiques, però no son l'únic sector que ho passa malament. I a pesar del que diguin, no son un servei essencial.



Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente