algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

ARCA: «L'Ajuntament de Palma i el Consell semblen menysprear el patrimoni històric»

L'Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA) ha criticat aquest dijous que l'Ajuntament de Palma porti «més de dos anys i mig» sense netejar les pintades del Baluard del Príncep i ha assegurat que «no tenen excusa per a no fer-ho».

En un comunicat, ARCA ha assenyalat que aquesta zona és «territori vandàlic» i ha criticat que aquest espai històric, situat a la banda de la Plaça de la Porta de Camp, s'ha convertit en un espai de «botellot, joves que trepitgen les muralles i pintades».

L'Associació, que ha remarcat que «una pintada n'atrau una altra», ha manifestat que el manteniment d'aquesta zona i la neteja de les pintades que té actualment «pot preservar la ciutat de futures agressions».

A més, ha reivindicat que diverses administracions han invertit «una pila» de doblers públics en la rehabilitació d'aquest espai «únic» i, no obstant això, «no s'inverteix un euro ni a vigilar ni a treure les agressions de pintura».

ARCA ha qualificat la situació com «una vergonya que no té excusa» i ha remarcat que el Consell de Mallorca té els tècnics, les competències i la capacitat de decisió per a netejar els elements històrics protegits.

L'Associació farà arribar aquesta queixa al Govern, al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma perquè «assumeixin la seva responsabilitat i actuïn ja».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Això ha arribat massa enfora. Tots els equips de govern municipal no han fet res, i Palma, altre temps una ciutat amb un cas antic preciós, ara fa vertader oi. No fa ni ganes de passejar-hi, i no entenc com "aquests que mos donen de menjar" (=turistes) volen venir. Si s'hagués actuat al principi, quan començaren les primeres pintades, amb accions contundents (multa i una temporada a l'ombra pels autors d'aquests actes vandàlics), això no seria així avui.

Valoració:2menosmas
Per veritas, fa mes de 3 anys

Que heu diguis tant clar i llampant, vendría a dir que tu saps qui son; I per tant hauriés de donar noms i cognoms a ses autoritats a veure si les fotem a sa pressó.

Valoració:1menosmas
Per ver, fa mes de 3 anys

Forasters i gonelles tenen molt a veure amb això. Arruix i barco an tots ells.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente