algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Palma estrena una 'app' per a la difusió d'activitats culturals

172769

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, i el director General de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han presentat aquest dilluns la nova 'app' PalmaCultura.

Es tracta d'una eina per a la difusió de les activitats culturals de la ciutat. Està pensada per a unificar tota la informació cultural, com si fos una agenda amb les activitats impulsades per l'Ajuntament i també per altres institucions públiques i el sector privat. Així mateix es poden trobar també totes les activitats d'estiu del Consell de Mallorca.

«Serà un recurs que facilitarà la promoció de l'oferta i ajudarà al fet que els diferents espais tenguin visibilitat. Tot això des d'un telèfon mòbil. Cal destacar que a hores d’ara encara s’estan reprogramant moltes activitats i que no tenen data fixa. La nova eina que s'ha presentat avui servirà per a donar informació tal com vagin obrint els espais i es torni a la nova normalitat de les activitats», ha explicat Noguera.

Per la seva banda, Augusto ha destacat que Palma «compta des d’ara amb una eina imprescindible que unifica tota l’activitat cultural de la ciutat i que permetrà que la cultura arribi encara a més gent i de manera més senzilla». La nova 'app' està pensada per aquets temps, en què el telèfon mòbil i les noves tecnologies ens acompanyen a tot arreu».

L'aplicació, elaborada per MarkSite Agency, té diversos apartats, entre els quals destaca l'agenda. Aquesta és la seva utilitat principal, i estarà disponible en català i castellà, i també amb una traducció a l'anglès. Aquest espai permet filtrar per tipus d’activitats: activitats en família, cinema, conferències i presentacions, convocatòries, cultura popular, dansa, a la biblioteca, exposicions, festivals, música, patrimoni i memòria, teatre i visites guiades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.