nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

La Policia posa en dubte que el vídeo d'un agent agredint un ciutadà sigui a Palma... Però dBalears ho demostra amb fotografies

Segons informacions publicades, aquest dimecres, per l'Ara Balears i per Diario de Mallorca, la Policia espanyola investiga els fets relacionats amb el vídeo en què es veu com un policia agredeix i amenaça («te pegaré una hòstia que te rebentaré la cara») un ciutadà que està assegut, tot i que «encara no poden dir si els fets varen ocórrer efectivament a Palma». A banda d'aquestes declaracions, la Policia no ha emès cap comunicat al respecte dels fets.

dBalears va ser el primer diari de fer-se ressò del vídeo i, abans de publicar la notícia va contrastar que, efectivament, els fets havien ocorregut al barri de Son Gotleu de Palma, concretament al carrer Indalecio Prieto. De fet, dBalears ha identificat el lloc exacte del carrer Indalecio Prieto on es varen produir els fets que és el que es pot veure a Google Maps, i malgrat les dificultats de mobilitat d'aquests dies, dBalears també pot aporta fotografies del lloc exacte dels fets, realitzades el mateix dia de la publicació de la notícia.

Segons les esmentades informacions, la Policia espanyola, que insisteix que no pot confirmar que els fets succeïssin a Palma, curiosament, assegura que «preveuen parlar amb l'al·lota que va enregistrar el vídeo i amb els funcionaris que estaven de servei aquell dia».

La Policia també ha confirmat que, de moment, «no ha rebut cap denúncia en relació a aquests fets i assegura que s'ha assabentat de l'agressió a través de Twitter», la qual cosa vol dir que cap dels agents que varen presentar els fets delictius, els va denunciar, cosa que significaria que varen cometre un altre delicte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

@ i tant, el fals - Es el que passa quan en lloc de llegir, només es fulleja o es mira.
Una noticia de més amunt en aquest mateix diari, diu que el teu Gobierno està subvencionant amb 15 milions d'€, als grans mitjans de comunicació. Jo he llegit, i com que no he mirat només, doncs me'n recordo de que el grup Godó ha rebut uns 7 milions.
I sort que no ets notari doncs en dones fe molt frivolament interessat

Valoració:8menosmas
Per espolier, fa mes de 4 anys

@ Joan Miró Font, no m'estranyaria que a l'al·lota li fotessin una sanció

Valoració:12menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Què diran i/o faran a s'al·lota que enregistrà es fets?

Valoració:14menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

És obligació de la Policia investigar si qualcun dels seus agents ha comès una falta d'abus d'autoritat sense prèviament fer judicis de valor.

Valoració:14menosmas
Per Guillem, fa mes de 4 anys

Llàstima que quan es parla de les forces de seguretat de l’estat, la majoria dels medis de comunicació i bona part dels periodistes acomodats, sempre els fan costat i amaguen tot el que poden les seves brutors.

Valoració:26menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

Las lecciones de periodismo se dan cuando se sacan todos los disparates, los cometa quien los cometa. Las lecciones de periodismo, no pueden tener otros fines que no sean los propios. A ver si te enteras y dejamos los fanatismos, de cualquier índole, aparcados y tranquilitos.

Y algunos de los que ojeamos el Baleares podemos dar fe de ello.

Valoració:-20menosmas
Per Alberto Martínez, fa mes de 4 anys

Tota una lliçó de periodisme! Enhorabona al Balears!

Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente